Brides and grooms only!

Her finner du en oversikt over hva det er vi kan tilby deg på bryllupsdagen din. Bryllupsdager er og blir en av viktigste dagene i livet ditt, og vi har lyst til å hjelpe deg og forme den slik at den blir helt perfekt.

Bryllupspakker

Ela Signatur Brud -Senior stylist 6000-Stylist 5800

Inkluderer:

  • Prøvetime med hår og sminke.
  • På bryllupsdagen: Hårvask, kur, styling, oppsett, sminke, hjelp til påkledning og enkel servering.

Ela Signatur Brud u/sminke - Senior stylist 5000-Stylist 4800

Inkluderer:

  • Prøvetime
  • På bryllupsdagen: Hårvask, kur, oppsett, hjelp til påkledning og enkel servering.

Ela Signatur Brud ut på tur - Senior stylist 7000kr-Stylist 6800kr

Inkluderer:

  • Prøvetime med hår og sminke.
  • På bryllupsdagen: Styling, oppsett, sminke, hjelp til påkledning og enkel servering.
  • Oppakking av utstyr, og reise innen Trondheim

Alle brudebehandlinger må bestilles via mail eller telefon.

Prøvetime

På prøvetimen har vi fokus på å finne ut hvem du er, hva du liker og hva du drømmer om til dagen.

Vi setter av 2 timer hvor første time blir brukt på å finne ut hvordan du ønsker håret ditt, den andre timen på hvordan du eventuelt ønsker at makeupen skal være.

Det kan være lurt og lage en liten collage på forhånd av hva du liker med inspirasjonsbilder av hår, pynt, farger, og makeup. Det vil hjelpe oss med å forstå hvem du er og hva du tenker, og slik kan vi hjelpe deg og sy det hele sammen til den perfekte dagen. Ikke alle kan ha alt, så vi må se litt på hvilket utgangspunkt du har, men det er utrolig hva vi klarer å få til.

Brudepynting

På selve bryllupsdagen vil du få servert litt nydelig sjokolade, frukt samt bobler i glasset.

Vi starter dagen med en avslappende og deilig hårvask, etterfulgt av en beroligende og avslappende hodebunnsmassasje. Vi vil så preppe håret ditt med alle de nødvendige produktene, for at frisyren skal holde hele dagen, og natten;)

Det kan også være lurt å ha med seg litt niste, matlysten er ikke alltid på topp denne dagen, men det er så viktig og få i seg litt næring.

Makeup

For den mest perfekte sminken som varer dagen og natten lang, er det viktig at du møter opp med helt rent ansikt, smurt godt inn med en god fuktighetskrem. Vi anbefaler deg å ta en prat med de på Ela Klinikken for veiledning og en deilig ansiktsbehandling en uke i forveien.

På selve dagen anbefaler vi at du tar med deg din egen maskara, det er fint om den er vannfast/tåre fast. Ellers hvis du har noen favoritter, ikke vær redd for å ta den med, leppestift, gloss, foundation, hva det enn måtte være. På makeup prøvetimen får vi testet hvordan sminken sitter og hvordan du føler deg med den på.

For oss er det viktig at vi fremhever deg, ikke forandrer deg.

Forlover og brudepiker

Forloveren og brudepikene må også skinne.

Til de er det sjeldent nødvendig med prøvetime, men hvis det er ønskelig se prøvetime. Det er lurt å tenke litt på hva man ønsker og liker (ikke liker) og hvordan du ønsker og ha hår og sminke. Snakk litt med bruden, kanskje hun har sett for seg noe.

Dere vil også selvfølgelig få servert litt frukt, sjokolade og et glass med bobler:) Husk egen maskara, og kanskje du ønsker noe pynt i håret.

Makeup – 30 min  700,-  60 min 1300,-

Brudgom med skjegg

For dere gutta som nå skal bli menn, kan vi tilby en oppfriskning av sveisen og skjegget.

Vi starter med en deilig hårvask, med påfølgende hodebunnsmassasje. Dere vil også få tilbud om en god håndpeeling med påfølgende fuktighetskrem for silkemyke hender, som garantert partneren din vil sette pris på.

Vi serverer frukt, sjokolade og et glass med bobler.

Ta gjerne kontakt med oss uansett hva det måtte være dere lurer på.Vi gleder oss så masse til å møte dere.

Love

Ela Frisør